Ότι θέλεις να ξέρεις για τη πόλη της Θεσσαλονίκης!

diaitologos-thessaloniki
psixologos-thessaloniki

Θεσσαλονίκη: Έρχονται Bob Dylan και Manu Chao

bob dylan

bob dylan

Με ανακοίνωση της η Didi Music ενημέρωσε πως ο βασιλιάς του Βοngo θα έρθει στο Λιμάνι της πόλης για μια συναυλία στις 23 Ιουνίου, μια μέρα μετά τον Bob Dylan. Έτσι οι Θεσσαλονικείς θα έχουν τη δυνατότητα να δουν δύο μεγάλες συναυλίες σε δύο συνεχόμενες ημέρες.

Τα πρώτα εισιτήρια θα στοιχίζουν 12 ευρώ, μετά την εξάντληση τους 16 ευρώ και στην τελική φάση της προπώλησης η τιμή θα διαμορφωθεί στα 19 ευρώ. Η προπώληση ξεκινά την Τρίτη 8 Απριλίου 2014.

Σύμφωνα με δηλώσεις του ιδρυτή/ιδιοκτήτη της Didi Music, Νίκου Λώρη, στο ραδιοφωνικό σταθμό Rock FM, ο Bob Dylan θα εμφανιστεί στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης την Κυριακή 22 Ιουνίου, ενώ μία μέρα αργότερα, την Δευτέρα 23 Ιουνίου θα βρίσκεται στην Αθήνα, στοTerraVibe Park.

Manu Chao

Manu Chao

Τα εισιτήρια για τη συναυλία της Αθήνας θα κοστίζουν 33, 36 και 39 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες μείνετε συντονισμένοι στο Rocking.gr.

Ο σπουδαίος Αμερικανός τραγουδοποιός είχε επισκεφτεί τη χώρα μας πριν από μερικά χρόνια, και πιο συγκεκριμένα τον Μάιο του 2010, για μία και μοναδική εμφάνιση στο Terra Vibe.
Τελευταίος χρονικά δίσκος του Bob Dylan ήταν το εξαιρετικό «Tempest» που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2012 και βρέθηκε ανάμεσα στις καλύτερες κυκλοφορίες της χρονιάς σύμφωνα με τους συντάκτες του Rocking.gr.

Πηγή thessalonikipress.gr

Νέα από τη Θεσσαλονίκη

Νέα από τη Θεσσαλονίκη

 

Για προσφορές σε συναυλίες στη Θεσσαλονίκη και εισητήρια  δείτε ΕΔΩ ! Για προσφορές club στη Θεσσαλονίκη δείτε ΕΔΩ !  Για προσφορές σε παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη δείτε ΕΔΩ !

Comments

comments

Tags: , , , ,

About the Author

About the Author: .

Subscribe

If you enjoyed this article, subscribe now to receive more just like it.

Leave a Reply

sokolatomania
Top